NIFs kunnskapsturne

Av Tore Kristiansen: Norges Idrettsforbund har i samarbeid med Norsk Tipping igangsatt «Idrettens store kunnskapsturne», og tema i år er «åpen og inkluderende idrett».

Kunnskapsturneen strekker seg gjennom 11 store byer, og jeg hadde gleden av å være tilstede under seminaret i Sarpsborg i går. Vi var rundt 100 personer og jeg tror vi alle forlot stedet med litt mer kunnskap og ikke minst med påfyll av positiv energi! Kan derfor anbefale og melde dere på – det er dessuten gratis. Les mer om kunnskapsturneen på websidene til Norges Idrettsforbund.

Gårsdagens seminar hadde 3 forelesere:
– Frode Kyvåg, «Mr. Norway Cup/mangeårig Bækkelagettrener. Hadde et engasjerende innlegg om frivillighet, og understreket viktigheten av at norsk idrett fortsatt tufter på frivillighet. Hvordan rekruttere personer til å påta seg tillitsverv?
– Per Egil Mjaavatn. Informerte om NIFs barneidrettsbestemmelser og delte sin kunnskap fra diverse forskning vedrørende barneidrett.
– Halldor Skard. Et fyrverkeri av energi og engasjement! Tema: Kreativ optimisme. Aldri før har ungdom vært mer kreative, både med tanke på utdanning og interesser. Gjelder å skape trygge møteplasser og trening på ungdommens premisser.