Flott løfting av veteranene

Sølv sammenlagt til Geir Gregersen og gull i benken. Flott sølv i benk til Paal Solberg.

Viggo Torgensen løftet først til bronse sammenlagt. Han fikk 9 godkjente løft, men alle løftene var «lette». Neste år er Viggo «junior» (eldre veteran) og det var meget bra å avslutte «ungdomsklassen» med en bronse..

Geir Gregersen løftet til en flott sølvmedalje. Med 800 kg sammenlagt og en ny milepel nådd. Dette holdt til en sølvmedalje i sammenlagt og 215 kg ga gull i benkpress. Nå var Geir svært nær gullet sammenlagt siden Schnurr fra Tyskland fikk underkjent sitt andre bøy og fikk sitt tredje på 320 kg godkjent, tvilsomt. Uten dette løftet hadde han endt på 285 kg i stedet for 320 og gullet hadde havnet hos Geir.

I 105 kg måtte dessverre Harald Morten Haug trekke seg pga. sykdom. I stedet løftet Paal Solberg (bildet) for medalje i benk. Det var svært jevnt og kroppsvekt ville bli avgjørende. Paal lå som nr 4 etter at alle hadde løftet sine andre forsøk. Han måtte klare 215 kg i siste forsøk. Det gjorde han, men ble attakert av flere løftere. Alle misset (bortsett fra svensken som var tyngre) og Paal oppnådde en overraskende sølv i benken. Han ba oss om å få et forsøk på bronse, men oppnådde sølv. Meget bra også av Paal!

RESULTATER