Nominér din kandidat til Årets ildsjel

Det fnnes mange ildsjelder innenfor styrkeløft! Bli med å nominere den kandidaten dere synes fortjener en utmerkelse. Les hva Idrettspresidenten har å si om saken:

Over hele landet er det tusenvis av frivillige ildsjeler som gjennom hele året legger ned en uvurderlig innsats for sine klubber og utøvere. Frem til 9. november kan du nominere din lokale ildsjel til den høythengende utmerkelsen Årets ildsjel, som deles ut på Idrettsgallaen 10. januar på Hamar. Dette er en flott anledning for hele Idretts-Norge til å vise sin takknemlighet til alle ildsjeler og frivillige i små og store idrettslag.


Les mer om hvordan du kan nominere din ildsjel på www.ildsjel2015.no
eller på www.idrett.no

– Som idrettspresident oppfordrer jeg hele Idretts-Norge til å delta, og vise at vi verdsetter de mange ildsjelene og frivilligheten. Jeg gleder meg til å se de mange flotte kandidatene som nomineres til Årets ildsjel.

Idrettspresident 
Børre Rognlien