Svein Magne Malmedal nominert til årets ildsjel 2015

Det er kommet inn 500 forslag årets ildsjel 2015 og Malmedal er en av de fem som ble nominert. Han er kandidaten fra region vest, som kan bli en av de heldige folket stemmer frem på Idrettsgallaen. 

48-åringen fra Fræna trener for Fræna Atletklubb og møter opp på trening minst tre ganger i uken. Han er nominert fordi han trener på ulike konkurranser landet rundt, utarbeider treningsprogrammer og deltar på kurs, står det i begrunnelsen.

Årets Ildsjel 2015 vil bli kåret på Idrettsgallaen 10. januar 2105 på Hamar, hvor Svein Magne er invitert.

”Prisen Årets ildsjel skal tildeles en person som har utmerket seg gjennom sitt engasjement og innsats for idretten. Over hele landet er det tusenvis av frivillige ildsjeler som gjennom hele året legger ned en uvurderlig arbeidsmengde for sine klubber og utøvere. Norsk idrett er helt avhengig av slike ildsjeler, og prisen Årets ildsjel deles ut i ærbødig takknemlighet til dem som ved sitt frivillige arbeid bidrar for å holde hjulene igang.

Kriterier for å vurderes som Årets ildsjel:

  • Vedkommende har gjort en solid innsats for idretten
  • Hun/han kan være enten trener, tillitsvalgt eller ha andre verv.
  • Hun/han kan ikke være ansatt i eller lønnet av klubben

Dersom du kjenner en person som passer til denne beskrivelsen kan du nominere vedkommende som kandidat til å bli Årets ildsjel.

– Prisen er en flott anledning for hele Idretts-Norge å vise sin takknemlighet til alle ildsjeler og frivillige i små og store idrettslag. Vi vet at idretten er tuftet på frivillighet, og at den aller største æren for den gode lokale aktiviteten er det alle de frivillige trenere, ledere, dugnadsarbeidere og tillitsvalgte som skal ha, sier idrettspresident Børre Rognlien.” – Norges Idrettsforbund

Se Svein Magne motta sin innbydelse til Idrettsgallaen 2015: NRK – Han er nominert til årets ildsjel