Oslo SK vant rekrutteringskampanjen 2014!

I 2014 har rekrutteringskampanjen gått ut på å ha flest utøvere som debuterte på NM i styrkeløft for ungdom, junior eller åpen. Totalt 11 klubber meldte seg på kampanjen hvorav 6 klubber meldte inn sine tall innen fristen 1. desember.

Årets rekrutteringskampanje var i samarbeid med ER-Equipment i Danmark, hvor premiene var som følger:

1. Konurransestativ (knebøy/benkpress)
2. Markløftjekk
3. Knebindoppruller

Klubbene som meldte inn flest NM-debutanter var:

1. Oslo SK – 6 debutanter
2. Stavanger SK – 5 debutanter
3. Askim AK – 3 debutanter

Kristiansand AK hadde også 3 debutanter, derfor måtte vi se på wilkspoeng blant debutantene. Askim ble derfor best på wilks.

Vi takker for årets rekrutteringskampanje og gratulere de tre klubbene som stikker av med premier. Vi er i skrivende stund 120 flere lisensierte utøvere i 2014 sammenlignet med 2013 (977 vs 857). Får vi et like godt rekrutteringsår neste år runder vi 1000 lisenser!

 

ER logo