Invitasjon til RM i benkpress 2015 Midt-Norge

Styrkeløftklubben ASK – Fræna, ønsker med dette velkommen til Regionsmesterskap i benkpress 2015, i Elnesvågen sentrum, Fræna. Dette RM vil også markere SKA-Fræna sitt 10-års jubileum i år, stiftet 28.8.2005.

Informasjon:

Program Kategori Innveiing Start
Lørdag 7.11.15 Benkpress 11.00-12.30 13.00
  • Vi tar forbehold om eventuelle endringer ved større påmelding enn forventet.

Arrangørkontakt er Svein Olav Farstad, tlf.911 21 560, sv-o-far@online.no

Påmelding og startkontingent:

Påmelding via e-post til: sv-o-far@online.no  Innen fredag 30.10.15. (etteranmelding godtas mot dobbel startkontingent frem til 5.11). Startkontingent er kr. 350,- og betales inn til kontonr. 4100 16 50287 innen påmeldingsfristens utløp. NB! Bruk påmeldingsskjema ferdig utfyllt!

Stevnested:

Stevnet avvikles i styrkeløftavdelingen til Elnesvågen Treningssenter AS, som også er klubbens treningssted. Treningssenteret ligger midt i sentrum av Elnesvågen, i 2. etasje av Flatmobygget, med samme inngang som Nille.

Overnatting:

For de som trenger overnatting, anbefaler vi Hustadvika Turistsenter (Classic Norway) ute i havgapet ved Storholmen, Hustadvika og bare 1 mil fra Atlanterhavsveien. Der er både store hytter med alt dere trenger og hotellrom i hovedhuset. Turistsenteret ligger ca. 1.8 mil utenfor Elnesvågen. Bud campinghytter og rorbuer, er et annet alternativ, ca, 2 mil nordvest. Hotellene i Molde ligger ca. 2.5 mil unna Elnesvågen sentrum. Årø flyplass ligger 1.7 mil fra Frænahallen. Det finnes noen motellrom i Elnesvågen også, men standarden er vi ikke helt sikre på. Drivere av motellrommene er Il Chef restaurant, om noen vil ringe og høre der.

Påmeldingsskjema til RM-benkpress 2015

Klubb
Kontaktperson
E-post
Telefon

 

Personlig besteresultat med dato skal oppgis.

Navn Lisens Vektkl. Alderskat. Resultat Dato res.
           
           
           
           
           
           
           
           
           
           
           
           
           
           
           
           
           

 

     
Antall deltakere benkpress   á kr 350,- kr
Sum til konto 4100 16 50 287     kr

Velkommen til Fræna og Elnesvågen!

LAST NED INNBYDELSEN HER: Innbydelse til RM benkpress, Elnesvågen Treningssenter AS, 7.11.15