Gullklubbens utviklingsstipend til Nikolai Slettnes

Nikolai Slettnes fra Brumunddal AK ble tildelt Gullklubbens Utviklingsstipend for 2017.

Gullklubben ble stiftet i 2014 og består av tidligere norske verdensmestere i åpen kategori styrkeløft. Klubben skal hvert år dele ut et stipend til en lovende ungdom eller junior som har prestert bra. I tillegg er sentrale kriterier en god antidoping-holdning og et positivt og engasjerende vesen.

Tidligere har stipendet gått til:

2014: Birgitte Kielsen
2015: Lena Sjøl
2016: Karen Hesthammer

I år gikk stipendet på 10 000 kroner til Nikolai Slettnes. Det var total enighet blant gullklubbens medlemmer angående kandidatene til stipendet. Nikolai har vist seg som en hardtarbeidende utøver over flere år nå. Han har prestert bra også tidligere, men fikk virkelig sitt gjennombrudd i år med 2. plass i junior-EM og 1. plass i junior-VM. Han ble også beste løfter i junior-NM nå nylig.

Nikolai er akkurat ferdig med sin juniorkarriere og går videre over til tøffere motstand i seniorklassen. Vi ønsker ham lykke til!