Invitasjon til konferanse og Olympisk Akademi 5 – 7 Oktober 2018.

Til alle særforbund og idrettskretser

INVITASJON TIL KONFERANSEN «Ta plass – unge ledere i frivilligheten» 5. okt: 

Landsrådet for Norges barne- og ungdomsorganisasjoner (LNU), Norsk Tipping og Norges idrettsforbund (NIF) inviterer til konferansen  ”Ta plass! – Unge ledere i frivilligheten” 5. oktober 2018. Konferansen er en gratis heldagskonferanse og skal avholdes på MEET på Ullevål Stadion i Oslo. Se vedlegget for mer informasjon!

Hvert organisasjonsledd kan sende to deltagere (helst deltagere av ulikt kjønn) mellom 13-29 år til konferansen, på henholdsvis leder- og nestledernivå. Dersom organisasjonsleddet ikke har et eget ungdomsutvalg-/nettverk eller unge representanter i styret kan organisasjonsleddet velge ut maksimalt to andre deltagere. Det er viktig at disse har ledererfaring og har et eller flere verv i norsk idrett.

Påmelding til konferansen gjøres via denne lenken innen lørdag 25. august. På denne nettsiden finner du også all informasjon du trenger om konferansen 5. oktober.

Spørsmål om konferansen kan rettes til prosjektleder i LNU, Karoline Soot: karoline.soot@lnu.no

 

INVITASJON TIL NORGES OLYMPISKE AKADEMI – «Ta plass i norsk idrett» 6.-7.okt:

Etter konferansen inviteres de to utvalgte deltagerne til å delta på Norges Olympiske Akademi (NOA) 6.-7.oktober. Olympisk Akademi skal i år avholdes på Norges idrettshøyskole (NIH) i Oslo.

Årets tema er «Ta plass i norsk idrett». Akademiet vil å ta opp tematikken fra den nasjonale konferansen dagen før, samt å legge til rette for workshops, diskusjoner og erfaringsutveksling mellom deltagerne.

Påmelding til Olympisk Akademi må gjøres via denne lenken innen lørdag 25. august.

Spørsmål om Olympisk Akademi kan rettes til undertegnede i NIF, Linda Jacobsen: linda.jacobsen@idrettsforbundet.no

Endelig program for både konferansen og Olympisk Akademi vil bli sendt ut til alle deltagerne når det er klart.

 

VIKTIG INFORMASJON OM KONFERANSEN/OLYMPISK AKADEMI 5.-7. OKTOBER:

 • Hvert organisasjonsledd har mulighet til å melde på og sende maksimalt to deltagere hver mellom 13-29 år.
 • OBS! Deltagerne må melde seg på begge arrangementene separat via nettsidene/påmeldingslenkene over. Det vil si at deltagerne kan delta på både konferansen og Olympisk Akademi, eller kun ett av arrangementene.
 • Deltagerne, eller organisasjonsleddet som sender deltagerne, må selv organisere og dekke transport tur/retur Oslo + transport i Oslo.
 • NIF har booket 87 sengeplasser i tremanns-rom på Olympiatoppen (fra fredag til søndag). Her er det er førstemann til mølla! Vi oppfordrer derimot deltagerne til å overnatte hos venner/familie/hos hverandre i Oslo dersom det er mulig.
  • Egenandelen for overnatting er kr. 500,- pr. person pr. natt (1000,- totalt pr. person for fredag til søndag). Dette dekkes av deltageren eller av organisasjonsleddet som sender deltagerne.
  • Et eventuelt behov for overnatting fra torsdag til fredag må ordnes og dekkes av deltagerne/organisasjonsleddet selv.
  • NIF vil sende ut romfordeling etter hvert til de deltagerne det gjelder.
 • Lunsj og middag under konferansen fredag dekkes av LNU/Norsk Tipping/NIF.
 • Lunsj og middag lørdag og lunsj søndag under Olympisk Akademi dekkes av NIF. Deltagere som bor på Olympiatoppen har frokost inkludert på OLT lørdag og søndag.
 • Olympisk Akademi avsluttes ca. kl. 14.00 søndag 7. oktober.
 • Deltagere som er under 18 år må sende inn signert samtykkeskjema (se vedlegg) fra en forelder-/foresatt for at de kan delta på både konferansen/Olympisk Akademi til linda.jacobsen@idrettsforbundet.no innen 25. august.

Vi håper dere har lyst til å sende deres leder og nestleder, ung(e) styrerepresentant(er), eller to andre unge ressurspersoner til en spennende helg i Oslo!

 

2018 Konferanse_Invitasjon til deltagere_LNU, NIF og Norsk Tipping 2018 Olympisk Akademi Samtykkeskjema_Deltagere under 18år

2018 Olympisk Akademi Samtykkeskjema_Deltagere under 18år