Rekorddiplomer for nedlasting

NSF gjør som EPF og IPF og går over til digitale løsninger for rekorddiplomer. Heretter vil diplomer for norske rekorder kunne lastes ned direkte fra rekordlisten på forbundets hjemmeside så snart protokollen fra stevnet har blitt godkjent av forbundet. Dette skjer normalt i løpet av en ukes tid etter stevnet. På denne måten unngår vi både transportskadde diplomer og høye portoutgifter, og utøverne får mulighet til å lagre diplomene digitalt dersom de ønsker dette. Klubbene får varsling til klubbens oppgitte epostadresse når det legges ut nye rekorddiplomer for noen av deres medlemmer, og kan dermed velge å skrive ut diplomene og fremdeles foreta høytidelig overrekking ved passende anledninger.

Det vil ikke bli sendt ut Norgesrekord diplomer satt etter 01.11.2018 fra forbundskontoret.

Rekorddiplomene kan lastes ned her Link