NM-veka for 2020 og 2021 er tildelt!

Norges Idrettsforbund har tildelt NM-veka i 2020 og 2021:

– NM veka vinter 2020 blir på Lillehammer i uke 13
– NM veka sommer 2020 blir på Hamar/Stange i uke 26
– NM-veka vinter 2021 blir i Trondheim/Stjørdal, uke ikke bestemt
– NM-veka sommer 2021 blir i Sarpsborg, uke ikke bestemt

Vi opplevde NM-veka 2018 som en suksess for styrkeløftsporten, et godt arrangement og god TV-dekning. I 2020 og 2021 får vi testet ut hvordan det er få lagt begge våre styrkeløft-NM i åpen klasse til hver sin NM-veke, noen av dem til arrangørbyer som kanskje ikke er typiske arrangørsteder for vår idrett. Dette blir spennende!

Av hensyn til den internasjonale terminlisten vil NM utstyrsfritt bli lagt til vinter, og NM utstyr til sommer. I første omgang har styret kontaktet styrkeløftregion Øst og styrkeløftregion Midt for å finne arrangører for styrkeløftmesterskapene i disse NM-vekene. Vi oppfordrer alle styrkeløftklubbene i nærheten av NM-byene å tenke gjennom om de ønsker å påta seg et av disse NM-stevnene enten alene eller i samarbeid med en eller flere andre klubber.