Stevnehotell i Sandnessjøen bekreftet

Grunnet en konkurs har det vært uklarhet om stevnehotellet i forbindelse med 2019 NM Styrkeløft Utstyr. Nå er det bekreftet at hotellet åpner i begynnelsen av mai.

Sandnessjøen SK informerer om at de jobber med en løsning på reservasjon av rom, og vil gi beskjed når de har noe mer konkret. Klubben jobber også med alternative overnattingsmuligheter, og de lover å sørge for at alle som kommer til stevnet vil få overnatting.

Stevnet går i Sandnessjøen 31. mai til 2. juni, og påmeldingsfristen er 19. april.

Oppdatering 11. april:
Alle som skal reservere hotellrom gjør dette ved å sende e-post til arrangementsansvarlig: runihs@outlook.com. Dette gjelder også de som reserverte rom før hotellet stengte. Skriv navn, telefonnummer, type rom og antall rom.

Sandnessjøen SKs Facebook-side: https://www.facebook.com/sandnessjoensk/
Invitasjon til stevnet: Invitasjon 2019 NM Styrkeløft Utstyr