Presidenten har ordet – September 2019

Det er høst, det er oddetallsår, og snart er det forbundsting igjen. Det betyr en ny mulighet til å påvirke hvordan forbundet og styrkeløftsporten skal utvikle seg i Norge de kommende årene. Hvordan vil vi ha det, hvilken retning vil vi gå i, og hvilke regler og vedtak trenger vi for å få det til? Og hvordan skal vi motivere hverandre til å gå i noenlunde samme retning?

Jeg elsker forbundstinget, jeg har alltid gjort det! Gjennom gode diskusjoner i ulike saker blir vi minnet på at det ofte finnes flere måter å se ting på, og flere mulige løsninger på det meste. Vi er alle der av samme grunn: Vi er glade i denne pussige idretten og vil det beste for den. Vi er kanskje ikke alltid enige i akkurat hva som er det beste for idretten vår, men det er bagateller i forhold til det store felles målet: å utvikle styrkeløftsporten både nasjonalt og internasjonalt. Og så lenge vi husker på at alle diskusjoner handler om sak og ikke personer, kan vi se frem til en hyggelig middag sammen med en masse andre spennende og flotte styrkeløft-ildsjeler så snart arbeidsøkten er over.

Jeg gleder meg til alle de hjertelige gjensynene med gamle og nye styrkeløftvenner fra hele landet, og all den gode pausepraten. Ikke minst gleder jeg meg til de gode diskusjonene og de konstruktive forslagene for å forbedre og utvikle styrkeløftsporten sammen.

Og som de så treffende sa det i årets valgreklame: De som stemmer bestemmer.

Vi snakkes på tinget!