Presidenten har ordet – januar 2020

Presidenten har ordet – januar 2020

Godt nyttår alle sammen! Nytt år og nye muligheter! Styrkeløftklubber i hele landet opplever sin del av nye ansikter som leter etter et sted å oppfylle nyttårsforsettene sine om å trene styrke i året som kommer. Ta vare på dem, kanskje er det nettopp de som er de neste til å bli bitt av styrkeløftbasillen og forelske seg i den fantastiske idretten vår. Det kan være akkurat de som driver styrkeløftsporten videre i de neste tiårene.

Før jul var jeg til stede på julestevnet i klubben min, for en gangs skyld uten å løfte selv. Men fremdeles for å oppleve idrettsglede og fellesskap, og gjerne et godt måltid sammen med flotte folk. Under stevnet, midt i gløgg og pepperkaker og sterke løft og muntre tilrop fra publikum, slo det meg hvor fantastisk det er at så enormt mange opplever akkurat dette disse siste ukene før jul! Rundt om i hele landet arrangeres det julestevner der verdensmestere og nybegynnere løfter sammen og hjelper hverandre, og rett og slett lager en supermix av julestemning, idrett og fellesskap. Så heldige vi er som er en del av en stor idrettsfamilie som er så flinke til å ha det trivelig sammen!

De første stevnene i 2020 er like om hjørnet, i løpet av en toukers tid skal det arrangeres sju stevner rundt om i landet. Så går det slag i slag videre gjennom hele året med nye stevner og mesterskap. Jeg vil ønske både løftere, trenere, arrangører, dommere og alle de andre som er involvert i å holde idretten i gang, lykke til i et strålende og sterkt 2020. 

Og til dere som føler at 2019 ikke ble helt som dere hadde tenkt, som kanskje fikk skader eller opplevde at resultatene uteble av kjent eller ukjent årsak: Det var i 2019. Nå er det 2020, og det skal jammen bli året sitt det! 

Sportslig hilsen 

Inger Blikra