The 1st IPF SPORTS FOR ALL Championships

IPF har gleden av å annonsere deres første SPORTS FOR ALL mesterskap!

 

SPORTS FOR ALL er mesterskap for:

Special Olympics utøvere i styrkeløft

Paralympics-utøvere i benkpress

Blinde og synshemmede utøvere i styrkeløft

 

Mesterskapet vil bli avholdt i Bangkok, Thailand 10. april 2020

 

NSF støtter IPF i satsingen på paraidrett. Vi har ikke et stort miljø i Norge for deltakelse i disse klassene på nasjonale eller internasjonale mesterskap, men vi håper dette mesterskapet kan bane vei og være med på å øke interessen for idretten og skape et miljø for Para Styrkeløft i fremtiden.

Ønsker du mer informasjon om hvordan du kan delta i Para Styrkeløft og hvordan du kan kvalifisere deg for å delta på et slikt stevne så ta kontakt med din lokale styrkeløftklubb.

 

Den internasjonale påmeldingsfristen for dette mesterskapet er allerede 10. februar. Dette medfører at det blir vanskelig å rekke kvalifisering og klassifisering i tide til dette mesterskapet. For å kunne delta på fremtidige mesterskap er det viktig at klubbene allerede nå kontakter aktuelle utøvere, og at utøvere som er interessert gir klar beskjed til sine klubber og tar dette inn i planleggingen fremover.

 

Invitasjon til stevnet finner du HER

Som alle andre internasjonale stevnet går påmelding via NSF