NM benkpress utstyr og NM styrkeløft utstyrsfritt ungdom, junior og veteran er dessverre utsatt

På grunn av situasjonen rundt virusutbruddet og regjeringens vedtak om å forby idrettsarrangement har Oslo SK og Sauda IL i samråd med NSF besluttet å utsette NM benkpress og NM Styrkeløft utstyrsfritt ungdom, junior og veteran.

Mesterskapene vil bli forsøkt avholdt samme sted etter sommeren.

Arrangørklubbene opplyser at påmeldingavgift og bankettbetaling vil bli tilbakebetalt. NSF oppfordrer på det sterkeste at medlemsklubbene viser tålmodighet her, da arrangørklubb har en rekke andre mer presserende gjøremål som må prioriteres (som f.eks. hall, hotell, kansellere andre bestillinger).

Regjeringens vedtak har også ført til at klubbmesterskap og treningslokaler er stengt, i første omgang til 26.03.20

VM benkpress i Pilzen Tsjekkia og VM styrkeløft i Sun City, Sør-Afrika er også utsatt