Hjemmetreningsprogram

Treningssentrene holder fremdels stengt og noen få klubber har etterhvert startet å åpne igjen for trening. For de av dere som fremdels ikke har mulighet til annet en hjemmetrening så har vi samlet flere treningsprogram under slik at dere skal få ha mulighet til å vedlikeholde formen.

Landslagstrenere Lars Edvin Samnøy har satt sammen en leksjon om Isometrisk trening. Det ligger vedlagt en lenke til film med tips til hvordan man trener effektivt hjemme uten utstyr.  Det kommer en del to med bare øvelser også, for å supplere. Dette er for de som ikke har tilgang på treningsutstyr om dagen, og/eller litt for lite vekter, eller kun hantler og strikk.

Amund Tjellaug Løvstad og Marius Jørve Arnesen, to av våre mange dyktige regionstrenere har satt sammen et program

Dietmar Wolf, utdanningsansvarlig og tidligere landslagstrener har utvikler to programmer for oss. En enkel utgave og en mer avansert utgave.

Isometrisk trening

https://www.youtube.com/watch?v=0-6QhZi6KqA&feature=emb_logo

Program av Amund og Marius

Alternativ-trening-__-Marius-og-Amund v2

Program av Dietmar

NSF_Hjemmetrening_enkelt utgave

NSF_Hjemmetrening_mer avansert utgave

NSF_Hjemmetring bildeforklaring på øvelser