Vil du bidra til økt kunnskap om effekt fra styrketrening ved graviditet?

Hei alle treningsglade kvinner.
Er du gravid er du selv aktuell for studien som består av online registrering (med andre ord lavterskel), kjenner du andre styrketrente/fysisk aktive som er gravide vær så snill å hjelp til med å dele denne spennende studien videre 🙂
All informasjon er å finne på lenken nedenfor.
Therese som leder studien, er tidligere styrkeløfter og er i dag ansatt som Førsteamanuensis ved avdeling for helse og velferd, Høgskolen i Østfold. Vi har mange gode eksempler på kvinner som har trent gjennom store deler av sine svangerskap, med stort hell, og minst like mange som har gjort comeback på høyt nivå kjapt etter endt svangerskap. I denne studien søkes det etter to grupper, hvor gruppe 1 kanskje er den med flest aktuelle i denne gruppen: «Vi søker to grupper gravide kvinner:
Styrketrente: Deg som er godt styrketrent, med treningsrutiner som består av frivektsøvelser og tunge løft, og som har intensjon om å fortsette mye av denne treningen gjennom graviditeten din
Fysisk aktive: Deg som er regelmessig fysisk aktiv, men som ikke driver svært tung frivekts-styrketrening, og som har intensjon om å fortsette denne aktiviteten gjennom graviditeten din.»