Hjelp under VM Stavanger 2021

Som de fleste av dere kjenner til, skal Norges Styrkeløftforbund arrangere VM i styrkeløft i Stavanger, for tredje  gang. 

De to foregående mesterskapene ble arrangert i 2006 og 2013. Nå er det ett halvt år til VM-2021 går av stabelen i  Stavanger. 

Arrangementet avholdes i perioden 08.11.21 – 14.11.21, og arena for mesterskapet er Stavanger Idrettshall. 

Det har tidligere år vært viktig for styringsgruppa i VM-komiteen å inkludere klubber fra hele landet i  mesterskapsavviklingen.  

Vi har opplevd at nettopp dette er svært samlende for styrkeløft-Norge. 

Akkurat den suksessfaktoren forblir altså uendret fra tidligere år. 

Med dette på baklommen, ønsker vi å oppfordre klubber til å melde på medlemmer som fortrinnsvis  plattingpersonell, plattingsjef, vakter, ledsagere i forbindelse med dopingkontroll, bistand i mesterskapets «service senter» og evt. til kafedrift. 

 

Plattingpersonell: 

Det har vært komplette klubb-team på plattingen, eller erfarne skivepåsettere satt sammen i et team, ledet av en  erfaren plattingssjef.  

Det viktigste er at man har god erfaring fra «spotting» og at man kan «spillereglene» på plattingen i forhold til lasting  av stang, forholde seg til løftere, ledere, og dommere. 

 

Vakter: 

Alt fra systematisk kontroll og oppsyn av hvem som befinner seg i oppvarmingsarealet, til rydding av  oppvarmingsareal mellom øvelsene og vektklassene. 

 

Ledsagere til dopingkontroll – Antidoping Norge: 

Her må man gjennomgå et introkurs for ledsagere, slik at man følger opp løftere som er tatt ut til dopingkontroll.  Påse at de ikke forsvinner ut av syne og at de ikke er i kontakt med andre enn det som er avklart. 

 

Assistent i service-senteret: 

Avlaste/bistå med alle typer informasjon om mesterskapet, mesterskapets fasiliteter, treningsfasiliteter, informasjon  om buss til byen, buss til flyplassen, bankett, nærmeste butikk, ja alt som måtte dukke opp av spørsmål. 

Opplæring og tilstrekkelig informasjon vil bli gitt.

 

Vi kan tilby gratis overnatting på hotell, mat i Stavanger Idrettshall den/de dagene dere er i aksjon, samt  bankettbillett til de som velges ut til å bidra. 

Når dagene for de forskjellige vektklassene er klare, sendes det ut en endelig påmeldingsliste til de klubbene som  melder sin interesse.  

Dette brev er tenkt som ren informasjon og som en «teaser» som setter i gang tankeprosesser for å finne ut hvem og  hva nettopp du og din klubb kan og har lyst til å bidra med. 

Vi håper på engasjement og kan bare vise til tidligere løftefester i Stavanger Idrettshall. Spennende og svært hyggelig  om nettopp du og dine klubbkollegaer vil være med å skape løftefest. 

Interesserte kan melde seg på til: sandnes.atletklubb@lyse.net 

 

På vegne av styringsgruppa, 

Sigve Valentinsen