Logoer som ikke lenger er godkjent etter 1. juli

Flere har allerede fått med seg nyheten om at det er flere logoer som er tatt bort fra IPFs liste over godkjente logoer med virkning fra 1. juli fordi disse ikke har betalt logo-avgiften til IPF. Dette gjelder blant annet Kappi og Maxrep sine logoer. Flere norske utøvere har derfor plutselig ulovlige logoer også på støttedraktene og benksjortene sine, noe som oppleves som kritisk så tett opptil en rekke internasjonale mesterskap. Vi har vært i dialog med IPF om denne utfordringen, og løsningen er at det blir tillatt å bruke støttedraktene og benksjortene med disse logoene så lenge logoen teipes over i konkurransen. IPF vil informere stevneansvarlige på de internasjonale mesterskapene om dette, så ingen skal få avvist dette utstyret så lenge den ulovlige logoen er teipet over. For T-skjorter og annet ikke-støttende utstyr tillates ingen teiping, så disse må kun ha godkjente logoer.