Valgkomiteen søker en ung kvinne som ønsker å forme fremtiden til norsk styrkeløft.
Er du under 25 år og kunne tenke deg å bidra inn i organiseringen av styrkeløft i Norge? Vi trenger deg!
Vi søker en motivert kvinnelig kandidat til rollen som ungdomsrepresentant i forbundsstyret. Ungdomsrepresentanten har et særlig ansvar for å ivareta unge utøveres interesser i forbundet, og bidrar til å sikre mangfold i styret, også aldersmessig.
Du vil få en viktig rolle med å følge opp NSFs strategiplan, og verdifull erfaring med styrearbeid i praksis. Organisasjonserfaring er også verdifullt uansett hvor i arbeidslivet du er, eller har tenkt deg videre.
Du må være 25 eller yngre 31.12.2023 for å kunne være valgbar til denne rollen.
Meld interesse, ta kontakt for eventuelle spørsmål eller meld fra om en god kandidat du vet om innen 27. august
På vegne av valgkomiteen