Inger Blikrainger_web

Presidenten har ordet

Desember 2020

Kjære styrkeløftvenner! Tidenes merkeligste år går mot slutten. Jammen ble det mye som ble annerledes enn vi er vant til! Alle Norgesmesterskapene våre og andre store stevner ble avlyst, og det føles på mange måter som vi holder pusten og bare venter på at alt skal gå over. Jeg vil benytte anledningen til å gi ros til alle dere i klubbene som har greid å finne løsninger for å holde aktiviteten i gang lokalt, og som har fått på plass de nødvendige reglene for trening og smittevern på rekordtid så flest mulig av medlemmene våre har hatt i alle fall et minimum av treningstilbud. All honnør til dere for måten dere har håndtert de stadig nye utfordringene på. Mange av dere har også kommet i gang med trening for barn, kanskje blir 2021 barnas år i styrkeløft.

[ Les mer ]


Våre samarbeidspartnere

antidoping norge       ER logo

Dette er styrkeløft

902946_10151533697627528_843610529_o

Styrkeløft er en idrett hvor øvelsene knebøy, benkpress og markløft skal utføres i gitt rekkefølge. Les mer her.

Vi er et

Rent Særforbund

Rent særforbund er et verktøy for å sette antidoping og verdiarbeid systematisk på agendaen, samtidig som vi tar høyde for idrettens egenart. Konseptet skal sikre et minimum av antidopingkunnskap i organisasjonen, og vise tydelige holdninger til doping gjennom konkrete handlinger.

Les mer på antidoping.no

Legemiddelsøk

Tips oss om doping

Om NM-veka

Bli medlem?

Har du lyst til å begynne med styrkeløft? Ønsker du å bli medlem i Norges Styrkeløftforbund? Vi tar i mot nye medlemmer og vil gjerne ha med deg i en av våre klubber!

Vil du ha mer informasjon, ta kontakt med din lokale klubb.

Finn nærmeste klubb
Starte styrkeløftklubb

Barne- og ungdomsidrett

Idrettens barnerettigheter og bestemmelser om barneidrett vedtatt av Idrettstinget gjelder fullt ut
også for medlemmer av Norges Styrkeløftforbund.
All idrettslig aktivitet for ungdom under 19 år skal skje i samsvar med Nifs retningslinjer for ungdomsidrett. Dette innebærer også at det skal tilrettelegges for at ungdommer kan være med, i flere idretter så lenge de selv vil, og at de skal være med på å planlegge sin egen idrettsaktivitet og sette sine egne sportslige mål.

NIFs temaside – idrettens barnerettigheter

NIFs temaside – barneidrett

NIFs temaside – ungdomsidrett

Plan for å motvirke økonomiske barriere for barn og unges deltagelse i idretten

Informasjon om nye bestemmelser for utøvere under 14 år

Rutiner for varsling

I NSF ønsker vi at du sier ifra om uetisk atferd som er i strid med våre verdier, svekker NSFs omdømme og/eller øvrige kritikkverdige forhold. Varslingsrutinene gjelder for ansatte i NSF, for alle medlemmer i klubber tilsluttet NSF og for eksterne varslere.

Rutiner-for-varsling-i-Norges-Styrkeløftforbund

Seksuell trakassering og overgrep

Seksuell trakassering og overgrep skal ikke skje i idretten, og er direkte i strid med idrettens visjon om idrettsglede for alle. Likevel vet vi at dette skjer i idrettssammenheng, ofte uten at det blir rapportert, håndtert og reagert på.

Mer informasjon på NIFs nettside

Rasisme og diskriminering

Nulltoleranse for rasisme og diskriminering. 

Norsk idrett har idrettsglede for alle som visjon, og Norges idrettsforbunds formål er å arbeide for at alle mennesker gis mulighet til å utøve idrett ut fra sine ønsker og behov, og uten å bli utsatt for usaklig eller uforholdsmessig forskjellsbehandling. Rasisme og diskriminering er stikk i strid med Norges idrettsforbunds visjon og formål.

Mer informasjon på NIFs nettside

Abonner på nyheter

Styrkeloft.no bruker informasjonskapsler (cookies). Ved at du fortsetter å bruke styrkeloft.no, forutsetter vi at du samtykker til dette. Les mer.