,

Regler for konkurranser i Norges styrkeløftforbund under COVID 19 for de som ikke har unntak fra forskriften

Det er igjen tillatt å arrangere stevner også for voksne i breddeidretten, men med noen begrensninger. Det er ikke helt samsvar mellom covid-forskriften og brev fra departementet til NIF om konkurranser for breddeidretten. NIF arbeider med å få avklart dette, og til det kommer en avklaring som eventuelt sier noe annet forholder vi oss til det som står i forskriften. I øyeblikket gjelder derfor stevnereglene som ble vedtatt av forbundsstyret 14. januar 2022
,

Innskjerping i nasjonale koronaregler fra i dag onsdag 15.12.2021

Innskjerping i nasjonale koronaregler fra i dag onsdag 15.12.2021 og i 4 uker til 11.januarStevner: Anbefaling om å avlyse eller utsette arrangementer.Trening: Anbefaling om å avlyse eller utsette organisert trening innendørs for voksne. Egentrening i klubblokaler eller annet treningssted er lov så lenge man holder avstand. Barn i grunnskolealder eller yngre kan drive organisert trening innendørs i grupper på maks 20. Landslagsutøvere i åpen klasse og junior kan trene som normalt. Garderober anbefales holdt stengt.
, ,

EM styrkeløft utstyrsfritt

Denne uken arrangeres EM og jr. EM i styrkeløft utstyrsfritt i Vesteraas Sverige. Norge deltar med og og 7 løftere fra landslaget og 10 løftere fra jr. landslagetMesterskapet vise direkte via det Europeiske Styrkeløftforbundets (EPF) YouTube side.