Angående streaming NM UF U/J/V 2017

Ved NM UF for U/J/V i Bergen stiller ikke forbundet med en dedikert person til streaming. Grunnet mye kritikk rundt dette ønsker vi å komme med litt mer informasjon.

 

Per dags dato er et av kravene i arrangørkontrakten vår at det skal være kablet nett i hallen som mesterskapet arrangeres i for at vi skal få til en bra streaming med god kvalitet.

Dette er den pakken vi akkurat nå tilbyr.

Det er med kablet internett vi vet at vi får stabilitet nok til å kunne tilby den streamingen vi ønsker å kunne tilby, det er dette vi har testet akkurat nå og det er dette vi føler oss trygge på leverer det vi ønsker akkurat nå. Om det viser seg at 4G er kommet der at en kan vurdere å ta i bruk det fremover vil dette selvfølgelig bli akseptert på sikt. At arrangørklubben ønsker å ta initiativ til å teste 4G i helgen er kjempe flott, vi sender det av utstyr vi får til og beklager at dette ikke allerede er sendt. Forbundet har også vært i kontakt med Bergen kommune for å prøve å få tak i et nett, uten hell dessverre.

 

Vi er en liten idrett som krever at både klubb, region og forbund jobber sammen, det er utfordrende å skulle «redde verden» alene, vi må samarbeide. Alle initiativ, konstruktive tilbakemeldinger og tips mottar vi gjerne med åpne armer. Vi ønsker arrangør lykke til i helgen.