NSF rekrutteringskampanje 2014

NSF inviterer med dette alle klubber til å delta på årets rekrutteringskampanje. I årets kampanje samarbeider vi med ER-Equipments om premiene. Målet er å rekruttere spesielt ungdoms- og juniorløftere til å delta på NM i 2014.

Jubileumskampanje – Norges Styrkeløftforbund 40 år.

  • De klubbene som har ungdoms- og juniorutøvere som debuterer på sitt første NM i styrkeløft, ved enten ungdom- og junior NM eller åpen NM i 2014, vil få utøverens løftelisenskostnad refundert.
  • De klubbene som har flest utøvere totalt som debuterer på ungdoms-, junior- eller åpen-NM uavhengig av kategori vil bli med i konkurransen om premier fra ER-Equipment.

Alt klubben trenger å gjøre er å delta i rekrutteringskampanjen og rapportere tilbake til forbundet. De tre klubbene med størst antall debuterende deltakere på NM i styrkeløft i 2014 vil vinne premier fra ER-Equipment.

Premier
1. Konurransestativ (knebøy/benkpress)
2. Markløftjekk
3. Knebindoppruller 

OPS! Gjelder ikke for debutanter på veteran-NM eller NM i benkpress, og kun deltakelse på ett av mesterskapene per utøver i 2014.

Alle klubber som ønsker å delta i kampanjen må sende påmelding innen fredag 7. februar. Rapport for 2014 må sendes til Norges Styrkeløftforbund innen mandag 1. desember.

Med ønske om en god rekrutteringsperiode!

Vennlig hilsen
Anne Marie Hveding
Styremedlem
Norges Styrkeløftforbund

Last ned Rekrutteringskampanje 2014 – NY!